Het doel van onze vereniging is het bevorderen van scheepsmodelbouw in de ruimste zin van het woord. Kort samengevat kunnen wij stellen dat wij ons bezighouden met het geven van voorlichting en hulp bij de bouw, bij de aankoop van een model of besturingsapparatuur, het beschikbaar stellen van tekeningen en lectuur op het gebied van scheepsmodelbouw, het organiseren van "maritieme" filmavonden en/of lezingen. Natuurlijk biedt de ZMC de gelegenheid om in clubverband te bouwen of gemeenschappelijk te varen.

Bovenstaande doel is natuurlijk een beetje formeel weergegeven. In de praktijk zijn we een groep gezellige modelbouwers die graag samen bouwen en of varen. Natuurlijk is er altijd tijd voor een stukje gezelligheid en (op zijn Brabants) geouwehoer. 

Maar ook voor andere vormen van modelbouw is inmiddels plaatsgemaakt: molenbouw, boerenkarren, helicopter vliegen en zelfs poppenhuizen hebben hun weg naar de ZMC gevonden.

De doelgroep is voor alle modelbouwers uit de regio West Brabant, ruw weg vanaf Breda tot Ossendrecht en Klundert tot Tholen.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Rob Vinkestein
Secretaris: Rene Moerland
Penningmeester: Ko Priem
Vice voorzitter: Ger Hoefnagel
Vice secretaris / redactie: Patrick Franken

 

ondersteuning:

Website: Jan Veraart

 

Privacy:

Alle foto's zijn gemaakt tijdens openbare evenementen en clubavonden. Mocht er iemand onverhoopt bezwaar hebben tegen een van de geplaatste foto's,
neem dan contact op via email info (at) zmcmodelbouw.nl en we zullen de betreffende foto natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen.

Verder zijn er op deze site geen persoonlijke gegevens opgeslagen of verwerkt

Het gebruik van cookies is beperkt tot welke noodzakelijk zijn voor een correcte werking van deze site en er worden geen persoonlijke zaken opgeslagen behoudens eventuele algemene info voor statistieken.